Salgs- og leveringsbetingelser

Opdateret den 26.03.2018

Handlen på www.ALLBIKE.DK forestås af:

allbike.dk ApS
Messingvej 6
DK-8940 Randers SV

Tlf. +45 9152 6098
Mail: allbikeshop(@)gmail.com

CVR: DK-3692 3512
Etableringsår: 2015

Bank:

Sparekassen Kronjylland
Reg.nr. 9332, Konto: 0010124506

1. ANSVAR

Handel på ALLBIKE.DK kan kun finde sted, hvis brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos ALLBIKE.DK. For at handle hos ALLBIKE.DK skal brugeren være fyldt 18 år.

2. BESTILLINGSBEKRÆFTELSE OG BETALING

Når vi har modtaget din bestilling og betaling, får du med det samme en onlinemeddelelse med besked om dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb. Vi anbefaler, at du udskriver og gemmer denne meddelelse, som er din ordrebekræftelse.

Betalingen kan ske med Dankort, VISA, VISA/Electron, Mastercard, MobilePay samt bankoverførsel. Ved betaling med kort vil din bestilling blive tillagt et gebyr der svarer til ALLBIKE.DK’s omkostning til Nets for håndtering af betalingen.

 Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra ALLBIKE.DK. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Ordren skal ses som en bestillingsbekræftelse, hvor ALLBIKE.DK dog tager forbehold for trykfejl, prisændringer, mellemsalg og udsolgte varer.

Endelig bekræftelse af ordren sker, når der fremsendes faktura som kvittering på købet.

3. LEVERING

Leveringstiden er normalt fra 1 til 2 hverdage. Du vil modtage en email fra ALLBIKE.DK, når varen er afsendt fra lageret sammen med et link til track and trace siden, hvor du kan følge pakken fra lager til ankomst hos dig.

Levering sker med Post eller anden transportør. Med Post Danmark vil der blive leveret til den indtastede leveringsadresse. Hvis der ingen er hjemme på modtageradressen vil postvæsenet anmelde pakken til afhentning på det lokale posthus. ALLBIKE.DK påtager sig intet ansvar for den ekstra ulejlighed modtageren måtte have med evt. afhentning af varerne. Har man tilmeldt sig Modtagerflex hos Post Danmark kan man angive at pakken skal stilles et sted, såfremt der ingen er hjemme. Ved Modtagerflex/Flexlevering anses levering for udført, når transpotøren har kvitteret for leveringen. Herefter vil en evt manglende levering være et udestående mellem transportøren og modtageren.

Modtageren er forpligtet til at se efter at varen leveres i ubrudt emballage, og såfremt dette ikke er tilfældet, at foretage gennemsyn af det leverede sammen med buddet. Såfremt der er mangler skal der klages til transportøren, hvorefter ALLBIKE.DK hurtigst muligt vil erstatte eventuelle mangler. Endvidere er modtageren forpligtet til at sikre sig at forsendelsen indeholder de bestilte varer, og skulle det ikke være tilfældet, straks - og senest inden 8 dage - at påpege fejl og/eller mangler i leveringen til ALLBIKE.DK på e-mail allbikeshop@gmail.com.

Modtageren kan ikke påberåbe sig erstatning for en forkert leveret vare såfremt varen er taget i brug. Såfremt du ønsker at afhente varen, kan dette ske i på denne adresse:

ALLBIKE.DK APS
Messingvej 6
8940 Randers SV

Vi kan udelukkende tilbyde afhentning på denne adresse inden for åbningstiden. Du vil modtage en email fra ALLBIKE.DK, når varen er pakket og klar til afhentning. Ved afhentningen vil du blive bedt om at identificere dig med kørekort og kvittere for afhentningen, så vi kan verificere og dokumentere at pakken udleveres til den rette person. Der betales ikke fragt for afhentningsordrer.

BEMÆRK: Cannondale cykler sendes ikke, da disse skal afhentes i butikken.

4. FORSENDELSESGEBYR

ALLBIKE.DK kører med faste lave priser og med differentieret vægt beregning på forsendelsesgebyret.

Der er mulighed for at vælge følgende forsendelsesformer med PostDanmark.

Post pakke uden omdeling:

 • 0,00 DKK ved køb for mere end 799 kr.
 • 29,00 DKK

Post pakke med omdeling:

 • 49,00 DKK

5. FAKTURA

Fakturaen bliver tilsendt via E-mail ved fakturering.

6. RETURNERING AF VARER / FORTRYDELSESRET

Vi ønsker at vores kunder skal være tilfredse med deres køb hos ALLBIKE.DK.

Returnering af varer / Fortrydelsesret sker via RMA formular, som dels er medsendt ordren og dels kan downloades på hjemmeside.

Link til RMA

Du har 28 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 28 dage fra den dag du:

 1. har modtaget din vare
 2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele

Du skal inden 28 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Undtaget for fortrydelsesretten er følgende varer:

 1. Varer, som er fremstillet efter dine specifikationer, fx tøj og cykler, hvorpå du har bestemt specifikationer og/eller design.
 2. Varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
 3. Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
 4. Cykler da disse kun kan afhentes.
 5. Varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen.

 Reklamationsvarer der ikke sendes franko til ALLBIKE.DK vil blive afvist.

7. BETINGELSER FOR RETURNERING

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. 


Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid så vidt muligt, at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen.

8. RETURNERINGSFRIST

Varer kan returneres op til 28 dage efter modtagelse jævnfør returneringsbetingelserne i punkt 7.

9. RETURNERINGSANVISNING

Varen sendes til følgende adresse: ALLBIKE.DK
Messingvej 6
DK-8940 Randers SV

Mail. allbikeshop@gmail.com
Tlf. +45 9152 6098

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse. Opret venligst en RMA sag (returneringen) inden for hurtig betjening.

Husk at gemme din postkvittering eller track and trace-nummer som dokumentation for, at du har afsendt varen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
10. FORSENDELSESUDGIFTER VED TILBAGELEVERING

Udgifterne ved tilbagelevering betales af kunden, med mindre andet er aftalt med ALLBIKE.DK.

11. REFUNDERING

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Betalingskort:
Beløbet krediteres det betalingskort, som du anvendte ved købet, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.Bank:
Beløbet tilbageføres til din bankkonto.

12. REKLAMATIONSRET

Når du handler på ALLBIKE.DK har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. 

 

Varen sendes til: ALLBIKE.DK
Messingvej 6
DK-8940 Randers SV

Mail. allbikeshop@gmail.com
Tlf. +45 9152 6098

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Brug vores RMA skema. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. For eksempel kan vi sende dig en forudbetalt returlabel.Bemærk!
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger, hvis ikke vi sender en returlabel.

13. ALLBIKE.DK-FEJL

Hvis du modtager en forkert eller en beskadiget vare, refunderer ALLBIKE.DK selvfølgelig forsendelsesomkostningerne, både for den oprindelige levering og for tilbageleveringen.

Pakker sendt til ALLBIKE.DK pr. efterkrav vil blive nægtet modtagelse. Vi beder dig sende en mail til vores kundeservice på allbikeshop@gmail.com. Husk at gemme din postkvittering eller track and trace-nummer som dokumentation for, at du har returneret varen.

Den fremsendte ordre skal ses som en bestillingsbekræftelse, hvor ALLBIKE.DK dog tager forbehold for trykfejl, prisændringer, mellemsalg og udsolgte varer.

14. KREDITPERIODE, BETALINGSKORT

Så snart ALLBIKE.DK har modtaget din returvare, tilbagebetaler vi beløbet til din bank eller betalingskortselskab, som derefter skal opgøre din konto. Der kan gå op til nogle uger, inden beløbet igen er disponibelt på din konto.

15. FARVER OG STØRRELSER

Vi påtager os ikke ansvar for mindre afvigelser i farver eller i størrelser på vores website. Dette bliver ikke betragtet som en ALLBIKE.DK fejl og vil ikke udløse nogen refundering af omkostningerne, hverken i forbindelse med den oprindelige forsendelse eller med tilbageleveringen. Ej heller vejledning pr. email om størrelser mv fra ALLBIKE.DK, kan påberåbes som en fejl fra ALLBIKE.DK's side, og kan ikke føre til refusion af fragtomkostninger i forbindelse med en eventuel ombytning.

16. SIKKERHED VED KØB

Det er fuldkommen sikkert at handle hos ALLBIKE.DK.
 ALLBIKE.DK’s servere benytter en avanceret krypteringsteknologi, der hedder SSL (Secure Sockets Layer). Det betyder, at det kun er ALLBIKE.DK’s computere, der kan aflæse informationerne på dit betalingskort. Når vores sikkerhedsservere har modtaget informationerne fra dit betalingskort, bliver de sendt direkte videre til banken i krypteret form, og de vil aldrig blive gemt eller opbevaret hos ALLBIKE.DK.Betaling med betalingskort sker i overensstemmelse med love og regler for onlinebetaling i Danmark.

Når du har gennemført en onlinebetaling, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Den anbefaler vi, at du gemmer.

Hvis en tredjeperson misbruger dit betalingskort, hæfter du ikke selv for misbruget, med mindre du har overtrådt reglerne for brug af betalingskort.

17. VARESPECIFIKATIONER

ALLBIKE.DK påtager sig intet ansvar for at mål og vægt stemmer overens med kundernes egne målinger. De vægt og mål med mere, der opgives, er producenternes angivelser. Såfremt en vare på disse punkter ikke findes at leve op til forventningerne, gælder vores almindelige returneringsfrist jf. punkt 8.

18. PERSONDATAPOLITIK

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger
For at du kan indgå aftale med os på ALLBIKE.DK, har vi brug for følgende oplysninger:

* Navn
* Adresse
* Telefonnummer
* E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres og opbevares i fem år efter at kundens konto bliver lukket, hvorefter oplysningerne slettes.Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte hos ALLBIKE.DK har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på ALLBIKE.DK er allbike.dk ApS.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til ALLBIKE.DK videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.Som registreret hos ALLBIKE.DK har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til ALLBIKE.DK  via e-mail allbikeshop@gmail.com.

Cookies

På ALLBIKE.DK anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på ALLBIKE.DK hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere ALLBIKE.DK