Returnering

1. RETURNERING AF VARER / FORTRYDELSESRET

Vi ønsker at vores kunder skal være tilfredse med deres køb hos ALLBIKE.DK.

Returnering af varer / Fortrydelsesret sker via RMA formular, som dels er medsendt ordren og dels kan downloades på hjemmeside.

Link til RMA

Du har 28 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 28 dage fra den dag du:

  • har modtaget din vare
  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele

Du skal inden 28 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Undtaget for fortrydelsesretten er følgende varer:

  • Varer, som er fremstillet efter dine specifikationer, fx tøj og cykler, hvorpå du har bestemt specifikationer og/eller design.
  • Varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
  • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
  • Varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen.

 Reklamationsvarer der ikke sendes franko til ALLBIKE.DK vil blive afvist.

2. BETINGELSER FOR RETURNERING

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. 


Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid så vidt muligt, at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen.

3. RETURNERINGSFRIST

Varer kan returneres op til 28 dage efter modtagelse jævnfør returneringsbetingelserne i punkt 7.

4. RETURNERINGSANVISNING

Varen sendes til følgende adresse: ALLBIKE.DK
Messingvej 6
DK-8940 Randers SV

Mail. allbikeshop@gmail.com
Tlf. +45 9152 6098

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse. Opret venligst en RMA sag (returneringen) inden for hurtig betjening.

Husk at gemme din postkvittering eller track and trace-nummer som dokumentation for, at du har afsendt varen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
5. FORSENDELSESUDGIFTER VED TILBAGELEVERING

Udgifterne ved tilbagelevering betales af kunden, med mindre andet er aftalt med ALLBIKE.DK.

6. REFUNDERING

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Betalingskort:

Beløbet krediteres det betalingskort, som du anvendte ved købet, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.Bank:

Beløbet tilbageføres til din bankkonto.

7. REKLAMATIONSRET

Når du handler på ALLBIKE.DK har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til: ALLBIKE.DK
Messingvej 6
DK-8940 Randers SV

Mail. allbikeshop@gmail.com
Tlf. +45 9152 6098

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Brug vores RMA skema. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. For eksempel kan vi sende dig en forudbetalt returlabel.Bemærk!
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger, hvis ikke vi sender en returlabel.