Butik og værksted er åben fra 10:00 - 17:30 - Lukket lørdag og søndag
læs mere
Læs mindre

Salgs- og leveringsbetingelser

Opdateret den 01.07.2024

Handlen på www.ALLBIKE.DK forestås af:

allbike.dk ApS

Messingvej 6

DK-8940 Randers SV

CVR: DK-3692 3512

Etableringsår: 2015

 

Tlf. +45 9152 6098

Mail: info@allbike.dk

 

Bank:

Arbejdernes Landsbank

Reg.nr. 5318 Konto: 0000241331

 

1. ANSVAR

Handel på ALLBIKE.DK kan kun finde sted, hvis brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos ALLBIKE.DK. For at handle hos ALLBIKE.DK skal brugeren være fyldt 18 år.

 

2. BESTILLINGSBEKRÆFTELSE OG BETALING

Når vi har modtaget din bestilling og betaling, får du med det samme en onlinemeddelelse med besked om dit bestillingsnummer og det samlede beløb. Vi anbefaler, at du gemmer denne meddelelse, som er din ordrebekræftelse.

Betalingen kan ske med Dankort, VISA, VISA/Electron, MasterCard, MobilePay samt bankoverførsel. Ved betaling med kort vil din bestilling blive tillagt et gebyr der svarer til ALLBIKE.DK’s omkostning til Nets for håndtering af betalingen. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra ALLBIKE.DK. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Ordren skal ses som en bestillingsbekræftelse, hvor ALLBIKE.DK dog tager forbehold for trykfejl, prisændringer, mellemsalg og udsolgte varer. Alle betalinger sker i DKK (danske kroner)

Endelig bekræftelse af ordren sker, når der fremsendes faktura som kvittering på købet.

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

 

3. LEVERING

Leveringstiden er normalt fra 1 til 2 hverdage. Du vil modtage en e-mail fra ALLBIKE.DK, når varen er afsendt fra lageret sammen med et link til track and trace siden, hvor du kan følge pakken fra lager til ankomst hos dig.

Levering sker med PostNord eller anden transportør. Med PostNord vil der blive leveret til den indtastede leveringsadresse. Hvis der ingen er hjemme på modtageradressen vil postvæsenet anmelde pakken til afhentning på det lokale posthus. ALLBIKE.DK påtager sig intet ansvar for den ekstra ulejlighed modtageren måtte have med evt. afhentning af varerne. Har man tilmeldt sig Modtagerflex hos PostNord kan man angive at pakken skal stilles et sted, såfremt der ingen er hjemme. Ved Modtagerflex/Flexlevering anses levering for udført, når transportøren har kvitteret for leveringen. Herefter vil en evt. manglende levering være et udestående mellem transportøren og modtageren.

Modtageren er forpligtet til at se efter at varen leveres i ubrudt emballage, og såfremt dette ikke er tilfældet, at foretage gennemsyn af det leverede sammen med buddet. Såfremt der er mangler skal der klages til transportøren, hvorefter ALLBIKE.DK hurtigst muligt vil erstatte eventuelle mangler. Endvidere er modtageren forpligtet til at sikre sig at forsendelsen indeholder de bestilte varer, og skulle det ikke være tilfældet, straks - og senest inden 8 dage - at påpege fejl og/eller mangler i leveringen til ALLBIKE.DK på e-mail info@allbike.dk.

Modtageren kan ikke påberåbe sig erstatning for en forkert leveret vare såfremt varen er taget i brug. Såfremt du ønsker at afhente varen, kan dette ske i på denne adresse:

 

ALLBIKE.DK APS

Messingvej 6

8940 Randers SV

 

Vi kan udelukkende tilbyde afhentning på denne adresse inden for åbningstiden. Du vil modtage en e-mail fra ALLBIKE.DK, når varen er pakket og klar til afhentning. Ved afhentningen vil du blive bedt om at identificere dig med kørekort og kvittere for afhentningen, så vi kan verificere og dokumentere at pakken udleveres til den rette person. Der betales ikke fragt for afhentningsordrer.

 

4. FORSENDELSESGEBYR

ALLBIKE.DK kører med faste lave priser og med differentieret vægt beregning på forsendelsesgebyret.

Der er mulighed for at vælge følgende forsendelsesformer med PostDanmark.

Post pakke uden omdeling:

 • 0,00 kr. ved køb for mere end 299 kr.
 • 29,00 kr.

Post pakke med omdeling:

 • 49,00 kr.

Levering af cykler:

 • Levering af børncykler til og med 24" koster 150 kr.
 • Levering af øvrige cykler koster 400 kr.
 • Levering kan kun ske med omdeling til enten privat eller firmaadresse.

 

5. FAKTURA

Fakturaen bliver tilsendt via E-mail ved fakturering.

 

6. RETURNERING AF VARER / FORTRYDELSESRET

Vi ønsker at vores kunder skal være tilfredse med deres køb hos ALLBIKE.DK.

Returnering af varer / Fortrydelsesret sker ved at returnere varen med en kopi af faktura, men en beskrivelse af den ønskede handling.

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage fra den dag du:

 • har modtaget din vare
 • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele
   

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Undtaget for fortrydelsesretten er følgende varer:

 • Varer, som er fremstillet efter dine specifikationer, fx tøj og cykler, hvorpå du har bestemt specifikationer og/eller design.
 • Varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
 • Cykler da disse kun kan afhentes.
 • Varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen.

Reklamationsvarer der ikke sendes franko til ALLBIKE.DK vil blive afvist.

 

7. BETINGELSER FOR RETURNERING

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid så vidt muligt, at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen.

 

8. RETURNERINGSFRIST

Varer kan returneres op til 30 dage efter modtagelse jævnfør returneringsbetingelserne i punkt 7.

 

9. RETURNERINGSANVISNING

Varen sendes til følgende adresse:

ALLBIKE.DK APS

Messingvej 6

DK-8940 Randers SV

Mail. info@allbike.dk

Tlf. +45 9152 6098

 

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse. Husk at gemme din postkvittering eller track and trace-nummer som dokumentation for, at du har afsendt varen.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

10. FORSENDELSESUDGIFTER VED TILBAGELEVERING

Udgifterne ved tilbagelevering betales af kunden, med mindre andet er aftalt med ALLBIKE.DK.

 

11. REFUNDERING

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis beløb for de returnerede varer retur, som du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen for de af dig modtagne varer, dog ikke leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Betalingskort:

Beløbet krediteres det betalingskort, som du anvendte ved købet, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Bank:

Beløbet tilbageføres til din bankkonto.

 

12. REKLAMATIONSRET

Når du handler på ALLBIKE.DK har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes til:

ALLBIKE.DK APS

Messingvej 6

DK-8940 Randers SV

Mail. info@allbike.dk

Tlf. +45 9152 6098

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt, da det krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk!

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

 

 13. ALLBIKE.DK-FEJL

Hvis du modtager en forkert eller en beskadiget vare, refunderer ALLBIKE.DK selvfølgelig forsendelsesomkostningerne, både for den oprindelige levering og for tilbageleveringen.

Pakker sendt til ALLBIKE.DK pr. efterkrav vil blive nægtet modtagelse. Vi beder dig sende en mail til vores kundeservice på info@allbike.dk. Husk at gemme din postkvittering eller track and trace-nummer som dokumentation for, at du har returneret varen.

Den fremsendte ordre skal ses som en bestillingsbekræftelse, hvor ALLBIKE.DK dog tager forbehold for trykfejl, prisændringer, mellemsalg og udsolgte varer.

 

14. KREDITPERIODE, BETALINGSKORT

Så snart ALLBIKE.DK har modtaget din returvare, tilbagebetaler vi beløbet til din bank eller betalingskortselskab, som derefter skal opgøre din konto. Der kan gå op til nogle uger, inden beløbet igen er disponibelt på din konto.

 

15. FARVER OG STØRRELSER

Vi påtager os ikke ansvar for mindre afvigelser i farver eller i størrelser på vores website. Dette bliver ikke betragtet som en ALLBIKE.DK fejl og vil ikke udløse nogen refundering af omkostningerne, hverken i forbindelse med den oprindelige forsendelse eller med tilbageleveringen. Ej heller vejledning pr. e-mail om størrelser mv fra ALLBIKE.DK, kan påberåbes som en fejl fra ALLBIKE.DK's side, og kan ikke føre til refusion af fragtomkostninger i forbindelse med en eventuel ombytning.

 

16. SIKKERHED VED KØB

Det er fuldkommet sikkert at handle hos ALLBIKE.DK. ALLBIKE.DK’s servere benytter en avanceret krypteringsteknologi, der hedder SSL (Secure Sockets Layer). Det betyder, at det kun er ALLBIKE.DK’s computere, der kan aflæse informationerne på dit betalingskort. Når vores sikkerhedsservere har modtaget informationerne fra dit betalingskort, bliver de sendt direkte videre til banken i krypteret form, og de vil aldrig blive gemt eller opbevaret hos ALLBIKE.DK.

Betaling med betalingskort sker i overensstemmelse med love og regler for onlinebetaling i Danmark. Når du har gennemført en onlinebetaling, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Den anbefaler vi, at du gemmer. Hvis en tredjeperson misbruger dit betalingskort, hæfter du ikke selv for misbruget, med mindre du har overtrådt reglerne for brug af betalingskort.

 

17. VARESPECIFIKATIONER

ALLBIKE.DK påtager sig intet ansvar for at mål og vægt stemmer overens med kundernes egne målinger. De vægt og mål med mere, der opgives, er producenternes angivelser. Såfremt en vare på disse punkter ikke findes at leve op til forventningerne, gælder vores almindelige returneringsfrist jf. punkt 8.

 

18. PERSONDATAPOLITIK

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med os på ALLBIKE.DK, har vi brug for følgende oplysninger:* Navn* Adresse* Telefonnummer* E-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres og opbevares i fem år efter at kundens konto bliver lukket, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte hos ALLBIKE.DK har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på ALLBIKE.DK er allbike.dk ApS. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til ALLBIKE.DK videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos ALLBIKE.DK har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til ALLBIKE.DK via e-mail allbikeshop@gmail.com.

Cookies

På ALLBIKE.DK anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på ALLBIKE.DK hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere ALLBIKE.DK

L

Linda Kirkeby Lauridsen

07.02.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god service og overordentlig venlig betjening. En forretning man meget gerne vender tilbage til.

Søren Stensgaard

Søren Stensgaard

09.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Landets fedeste cykel forretning og fine priser.

Google
Vismantas Zubka

Vismantas Zubka

08.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastic service and nice personal

Google
Elke Mang

Elke Mang

21.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Die defekte Bremse meines EBikes inkl. Bremsbeläge wurde schnell repariert. Nach 1,5 Stunden war alles erledigt. Preis völlig ok

Google
Philipp Kühn

Philipp Kühn

22.07.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Guter Laden mit netten Mitarbeitern. Leider konnte ich meine spezielle Schlauchgröße auch hier nicht bekommen aber die Tubeless-Reparatur hat wunderbar funktioniert.

Google
P

Peter Zacho Søgaard

09.02.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Allbike.. min søn væltede og bøjede gearet på sin sprit nye Orbea mountainbike. Skrev til dem og de reparerede den uden beregning.

Google
C

Chriller

06.02.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Jeg er punkteret et par gange ved Randers, men begge gange klarede de den, rimelig billigt endda. Det er også nogle flinke folk der arbejder der.

Flemming Domino

Flemming Domino

07.10.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Var forbi for råd og vejledning ???????????????? købte dog lidt grej. Altid venlig og god betjening ????????‍♂️????????‍♂️????????

Google
J

Jesper Nors

10.02.2021.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ikke altid de billigste priser, men oplever altid god service. Lagerstatus ift hjemmesiden passer ALTID! Er aldrig kørt forgæves efter en vare.

Google
All Rights Reserved. © 2021. AllBike.DK. - Messingvej 6 - 8940 Randers SV - Tlf +45 9152 6098 - CVR 3692 3512